Massages

Massages

Massage Groningen biedt u diverse luxe massages aan die worden uitgevoerd door zeer ervaren fysiotherapeuten en sportmasseurs; hierdoor bent u verzekerd van een goede behandeling. Hieronder kunt u zien welke mogelijkheden we u bieden. In overleg kunnen altijd langere massages geboekt worden. Informeert u naar de mogelijkheden.

Voor al onze behandelingen geldt dat een geboekte afspraak minimaal 24 uur voorafgaand aan deze afspraak moet worden geannuleerd. Bij het niet verschijnen of te laat afzeggen worden 30 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Deze regeling is een onderdeel van de algemene voorwaarden van Massage Groningen.

 

Klassieke Aroma Massage

Een massage die een heerlijk gevoel van ontspanning geeft door het gebruik van warme massage olie aangevuld met etherische olie. Tijdens deze massage worden naar keuze de spiergroepen in nek, schouders, rug of benen behandeld. Als u deze massage 50 minuten boekt wordt u hele lichaam onder handen genomen. Uw spieren ontspannen en uw geest komt tot rust.

€ 35,00 (25 minuten)

€ 59,00 (50 minuten)

 

Kaars Aroma Massage

Massage met warme olie van een massage kaars van het prachtige merk Pino. De geur Chai Emotion, samengesteld uit kruidige toetsen van kardamom en kaneel, zet de zintuigen op scherp en zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest. Deze uiterst soepele warme massage met verzorgende kokosolie en bijenwas is een unieke ervaring.

€ 37,50 (30 minuten)

€ 69,00 (60 minuten)

35001_magento_

Thaise Kruidenstempelmassage

Een massage met echte dieptewerking. De hete kruidenstempels bevatten kruiden die zowel een reinigende, activerende werking hebben als ontspannende eigenschappen op uw lichaam hebben. De weldadige warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest en uw lichaam krijgt een heerlijke peeling. De kruidenstempels verstevigen de huid, activeren de bloedsomloop en maken de spieren los en soepel; spanningen lossen op en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp tijdens stressvolle momenten.

€ 65,00 (50 minuten)

 

Hotstone massage

Een hotstone massage is een bijzondere massage variant door het gebruik van warme stenen. Door deze combinatie van warmte en massage zorgt deze massage voor een diepe ontspanning.
Een hotstone massage wordt gegeven met basalt stenen. Basalt stenen zijn gevormd door de natuur en kunnen warmte hierdoor goed vast houden. Tijdens de hotstone massage geven de stenen de warmte af aan het lichaam. De stenen worden warm gehouden in water van ongeveer 45 graden. Een heerlijke warme hotstone massage waarbij de rug, armen en benen worden gemasseerd met warme basalt stenen. Door de combinatie van warmte en stenen worden de spieren beter bereikt. De hotstone massage zorgt hierdoor voor een diepe en algehele ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijk rustmoment voor jezelf.

€ 35,00 (25 minuten)

€ 59,00 (50 minuten)

 

Sportmassage

Door deze massage komen uw spieren tot rust na een sportinspanning. Als u hem boekt voorafgaande aan een sportinspanning is deze behandeling te beschouwen als een zeer goede “warming up”.

€ 35,00 (25 minuten)

€ 59,00 (50 minuten)

 


Neem contact met ons op

Ga naar contact
Onderdeel van Wagenmakers healthcare